Elhelyezkedés öt út csomópontjában, hat város mértani középpontjában és három megye határának találkozásában.

Légkondicionált, füstmentes környezetben várjuk vendégeinket az év minden napján, ahol csoportos rendezvények, osztálytalálkozók, születés- és névnapi ünnepségek, üzleti megbeszélések, esküvők, ballagások, termékbemutatók teljes körű lebonyolítását vállaljuk.Az étterem étlapján megtalálhatóak a magyaros jellegű ételek a helyi specialitások és a reformkonyha ételei egyaránt. Minden év áprilisában megnyitjuk utcai teraszunkat is, ahol már reggel 7 órai kezdettel reggelizhetnek, kávézhatnak is vendégeink.

Vendégeinket magas színvonalú kiszolgálással, különleges gasztronómiai élménnyel várjuk szeretettel már a ’80-as évek óta. Aki ellátogat hozzánk, válogatott, minőségi alapanyagokból nagy gonddal összeállított ételválasztékkal, elegáns terítéssel és tálalással, valamint kiváló felszolgálással találkozhat.

Szolgáltatások éttermünkben

-Zártkörű rendezvények lebonyolítása.
-Speciális, alkalmi zeneszolgáltatás.
-Éttermünk család- és gyermekbarát. Rendelkezünk etetőszékekkel, pelenkázóval, illetve még babaápolási termékekkel is segítünk, ha baj van. Továbbá rendelhetőek étlapunkról bizonyos fogásokból „gyermekmenü” is a kicsik számára, így nemcsak a felnőttek, hanem a gyermekek is kellemes élményekkel gondolhatnak vissza a nálunk töltött időre. (A „gyermekmenü” elfogyasztása után meglepetés ajándék a kicsiknek.)
-Állatbarát étterem vagyunk, szeretettel várjuk kis kedvenceiket is.
-Állandóan elérhető wifi (internet) hozzáférésünket vendégeink díjmentesen használhatják
-Focipálya
-Légvár (rendezvények alkalmával)
-Külső játszótér
-Akadálymentesített mosdók

Szállás szolgáltatás :

- Motel szoba

- Apartman ház


Fizetési lehetőségek:
-Szép-kártya elfogadóhely
-Bankkártyás fizetési lehetőség

Továbbá aktuális ajánlatainkról éttermünk Facebook oldalán, illetve honlapunkon tájékozódhat.

Könnyen és díjmentesen lehet parkolni az étteremhez tartozó parkolóban.

Party Taxi Szolgálat

Előzetes egyeztetést követően, egyszerre 8 vendégünk számára ingyenesen szállítást vállalunk az étterem 30 km-es körzetében, klimatizált kisbusszal. Vendégeinket hozzuk/visszük egy-egy ebéd vagy vacsora alkalmával.