Céges bulik,csapatépítő tréningek

Az Önök vállalatánál Kollégák csoportja dolgozik, vagy csapatként dolgoznak együtt? A szervezeti teljesítmény maximális hatékonyságának eléréséhez nagyban hozzájárul az is, hogy milyen fokú elégedettséggel, és motivációs erővel dolgoznak a Kollégák. Hiszünk abban, hogy a csapatépítés egyik kitűnő eszköze a szervezeti hatékonyság növelésének, és ezért lelkesen dolgozunk!
Előzetes egyeztetés alapján, kívánságuk szerint megszervezzük az Ön cégének rendezvényét. Profi csapatunk személyes egyeztetés után az adott témában készséggel kidolgoz többféle programjavaslatot. Ha ez megtörtént, dőljön hátra, és bízza ránk magát! Mi gondoskodunk arról, hogy a megrendelt esemény maradandó és önfeledt szórakozást nyújtó élmény legyen, és reméljük, hogy partnereink a jövőben évről évre minket választanak majd.

Vállalunk :

Termékbemutató, előadás, konferencia, kiállítás, sajtótájékoztató, díjátadó ünnepség, gálavacsora, csapatépítő tréningek, vállalati tréningek, ünnepségek, családi nap, dolgozói parti, ügyfél parti teljes körű lebonyolítását!

Ajánlunk :
• Koktél parti mulatós zenével
• Grill parti
• Kemencés sütögetés
• Bográcsozás, nyársalás

Nemcsak munkatársai, hanem a családtagjaik részére is szeretne rendezvényt szervezni? Nálunk erre is lehetőség nyílik! Ilyen esetben természetesen nagyon fontos figyelni arra, hogy a rendezvény valamennyi résztvevője jól érezze magát, és kellemes emlékekkel térjen haza.

Felnőtt játékok

Gubancolódás

A társaság tagjai álljanak körbe és nyújtsák a kezeiket a kör közepe felé, a szemüket csukják be. Adott jelre becsukott szemmel induljon mindenki a kör közepe felé, és próbálják meg a kezeikkel mások kezét megfogni. Egészen addig kell csukott szemmel keresgélni, amíg, mindenki talál fognivaló kezet magának. Ekkor kinyitják a szemeiket, és megkezdődik a játék lényege. Az összegubancolt emberhalmazt ki kell csomózni anélkül, hogy bárki is elengedné a másik kezét. Ugyan könnyű feladatnak tűnik, de van, hogy  ’gubancmestert’ kell kinevezni, aki segít a mozdulatlan csoport kibontásában.

Szolgáltatásaink közül a gyerekek, a nagyobbak és a felnőttek is megtalálhatják a megfelelő programokat. A családoknak is élményt nyújtunk!
Gyerekeknek :
• Játszótér
• Játszóház
• Légvár