A nyár a piknikek, grillezések és kerti partik időszaka!

Újdonság ! 

JOE’s BARBEQUE Smoker

 

 

Aki már kóstolt a „Low & Slow” technikával sütött barbecue húsételt, az tudja, hogy annak omlóssága, szaftossága semmi máshoz nem hasonlítható. A Joe’s BARBEQUE szmokerrel a sütés egyenesen fenséges lesz.

A többkamrás rendszernek köszönhetően a hőforrás és az étel teljesen elkülönül egymástól, így a zsír nem csöppen a parázsra és nem keletkeznek egészség károsító anyagok. Ezáltal a készülő étel pedig nem csak finom, de igen egészséges is. Ráadásul nem csak húst süthetünk ilyen módon egy Joe’s BARBEQUE szmokerben, hanem halakat, zöldségféléket vagy akár desszerteket is.

********************************************

Csak néhány apróságra és kreatív ötletre van szükségünk ahhoz, hogy felejthetetlen nyáresti programot szervezzünk a családnak vagy a barátoknak!

Azt hiszem nyugodt szívvel kijelentjük, hogy a nyári programok közül az egyik legjobb társasági összejövetelre egy kerti grill parti helyszíne ad teret!

Ennek lebonyolításában tudunk segítséget nyújtani vendégeink számára akár helyszín biztosításával, akár kitelepüléssel az Önök által megjelölt helyszínre, biztosítva minden technikai feltételt egy tökéletes parti szervezéséhez.