Fontosnak tartjuk, hogy éttermünkben eltöltött idejét a lehető legkomfortosabbá, az eltöltött idejét pedig hasznossá tegyük. Ennek érdekében, 2012 augusztusától éttermünkben ingyenesen internet-szolgáltatást biztosítunk vendégeink számára. A vezeték nélküli internet hozzáférés maximális sávszélessége 10 Mbps, melyen a csatlakozott felhasználók osztoznak. A Barna-bár vendégei számára a szolgáltatás a teljes időszakban díjmentes.

Éttermünk WiFi (vezeték nélküli helyi hálózat) szolgáltatása lehetővé teszi vezeték nélküli hálózat (WLAN) adatpterrel rendelkező eszközök, pl. laptop, PDA, mobiltelefon stb. használói számára, hogy az étterem területén vezeték nélküli internet hozzáférést vegyenek igénybe ott tartózkodásuk idejére. A szolgáltatás nyújtása során felhasználói azonosítás történik, ezt követően vehető igénybe a vezeték nélküli szélessávú internet.

Milyen alkalmazások használatát teszi lehetővé a WLAN szolgáltatás?

A szolgáltatás által biztosított sávszélesség jellemzően honlapok böngészésére, e-mailek fogadására és küldésére, közösségi oldalak látogatására alkalmas. Multimédiás és hasonlóan nagy adatforgalmat generáló oldalak és alkalmazások (pl. filmek letöltése, videó megosztó oldalak, stb.) használatára a szolgáltatást nem javasoljuk.